Hrvatska - VUKOVAR 11.11.2017.

Preporučamo
  • Polazak

  • Povratak
od 180.00 Kn

Vukovar 11.11.2017.

jednodnevni izlet, PU

 

Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici u 5:30 h, polazak iz Zagreba, Zagrebački Velesajam – Južni ulaz u 6:00 h. Vožnja Slavonijom do Vukovara, grada simbola otpora i grada heroja. Po dolasku u Vukovar posjećujemo Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, zatim Spomen dom Ovčara i stratište Ovčara.

Nakon Ovčare krećemo prema Vukovaru. Nakon kratke vožnje slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča koji će nas upoznati s poviješću ovog grada. Nakon završetka razgleda slobodno vrijeme u gradu.

Slobodno vrijeme do povratka možete provesti u gradu Vukovaru, a zainteresiranima nudimo vožnju do Muzeja vučedolske kulture i samostalni obilazak.

*Slobodno vrijeme u Vukovaru možete provesti plovidbom po Dunavu električnim brodom Bajadera.*

Polazak iz Muzeja Vučedolske kulture prema Zagrebu i Velikoj Gorici je u 18:00 h, a polazak iz Vukovara za one koji su odlučili ostati u gradu je u 18:15 h sa dogovorenog mjesta.

 

Cijena =180,00 kn

Minimalan broj putnika potreban za realizaciju =40

Mob: 0913024683    |    vgbus@vgbus.hr

ID kod: HR-AB-01-081037225

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja, lokalnog vodiča jamčevno osiguranje, troškove organizacije,

Cijena ne uključuje: ulaznice za muzeje u Vukovaru,  troškove osobne potrošnje, putno osiguranje (agencija nudi mogućnost ugovaranja putnog osiguranja do 3 dana prije polaska)

Doplata za ulaznice: Vukovarska bolnica + Spomen dom Ovčara =20,00 kn, Muzej vučedolske kulture 30,00 kn.

*mogućnost plovidbe Dunavom brodom Bajadera ovisi o raspoloživosti i slobodnim mjestima na brodu, cijena plovidbe ovisi o broju grupe/zainteresiranih i nije uračunata u osnovnu cijenu

Pritiskom na KUPI i ispunjavanjem obrazca na mail dobijete poruku sa podatcima za plaćanje.

Pošaljite upit